پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۵ اسفند ۱۳۹۹، ۱۲:۳۵

استاندار بوشهر:

استان بوشهر بیش از ۶.۵ درصد تولید ناخالص ملی کشور را دارد

استان بوشهر بیش از ۶.۵ درصد تولید ناخالص ملی کشور را دارد

بوشهر- استاندار بوشهر با تاکید بر توسعه زیرساخت‌ها در سطح استان، گفت: استان بوشهر بر اساس آخرین آمار ارائه شده بیش از ۶.۵ درصد تولید ناخالص ملی کشور را دارد.

به گزارش خبرنگار مهر، عبدالکریم گراوند صبح سه‌شنبه در نشست با مدیرعامل مخابرات ایران اظهار داشت: استان بوشهر دارای ظرفیت‌ها و قابلیت‌های بسیار زیادی است و باید نگاه ویژه‌ای به زیرساخت‌های این استان صورت گیرد.

وی با اشاره به ظرفیت‌های استان در زمینه‌های تجارت دریایی، صنعت، سرمایه‌گذاری، اقتصادی و تولیدی خاطرنشان کرد: استان بوشهر بر اساس آخرین آمار ارائه شده بیش از ۶.۵ درصد تولید ناخالص ملی کشور را دارد.

استاندار بوشهر با تقدیر از تلاش صورت گرفته برای توسعه زیرساخت‌های مخابراتی استان تاکید کرد: اشتغال، آموزش، معیشت، طبابت و دیگر حوزه‌ها نیازمند استفاده از زیرساخت‌های مخابراتی است که باید مورد توجه باشد.

وی اضافه کرد: در این شرایط کرونایی مسیر آموزش تغییر کرد و به سمت استفاده از فضای مجازی رفت و در صورتی که زیرساخت‌های این بخش فراهم نباشد با مشکلات زیادی روبرو خواهیم بود.

گراوند با اشاره به توسعه زیرساخت‌های مخابراتی در استان بوشهر در دو سال گذشته ادامه داد: سرعت اینترنت یکی از چالش‌های اساسی است که انتظار می‌رود به صورت ویژه به این موضوع توجه شود.

وی بر لزوم تلاش همه مدیران و مسئولان برای گره‌گشایی از مسائل و مشکلات مردم افزود: به منظور توسعه زیرساخت‌های مخابراتی انتظار می‌رود شهرداری‌های استان همکاری‌های لازم را داشته باشند.

کد خبر 5154403

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha